Британският принц Уилям посвещава посещението си в Африка тази седмица

...
Британският принц Уилям посвещава посещението си в Африка тази седмица
Коментари Харесай

Принц Уилям посвещава визитата си в Африка на опазването на дивата природа

Британският принц Уилям посвещава визитата си в Африка тази седмица на една от обичаните дела в своя живот - опазването на дивата природа, предава ДПА.

Снимки на кралската персона по време на пребиваването му в Намибия, публикувани от Кенсингтънския замък, изобразяват принц Уилям в облекло за сафари по време на преход с намибийски рейнджъри, опазващи носорозите. В други фрагменти внукът на Елизабет Втора е сниман с локални селяни.

"Визитата ми в Намибия тази седмица е с основна цел опазването на дивата природа. Това е тематика, доста близка до сърцето ми ", съобщи принц Уилям в столицата Виндхук. Вторият по линията на заместничество на английския трон изрази съжалението си, че не е могъл да бъде съпроводен от брачната половинка си Катрин, която трябвало да се грижи за трите им деца.

"Според последни данни на всеки седем часа бива погубен по един носорог ", подсети принц Уилям. "Незаконната търговия с роговете на тези животни е интернационален проблем, чието решение се нуждае от мощна политическа воля "

В четвъртък принц Уилям ще посети Танзания и ще се срещне с президента на страната Джон Магуфули, с който ще обсъдят напъните за секване на противозаконната търговия с диви животни. Последният стадий от визитата му е в Кения, където ще се срещне с кенийски и английски бойци, които организират взаимни тренировки.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР