Британският премиер Тереза Мей ще опита да вдъхне нови сили

...
Британският премиер Тереза Мей ще опита да вдъхне нови сили
Коментари Харесай

Тереза Мей се опитва да спечели работниците с твърд подход към Брекзит

Британският министър председател Тереза Мей ще опита да вдъхне нови сили на предизборната акция на торите, пробвайки да завоюва част от работническия електорат на лейбъристите и „ Партията за независимостта на Обединеното кралство “ (ЮКИП) за идеята на Консервативната партия по линия на Брекзит, написа The Times, представен от " Фокус ". На фона на новите социологически изследвания, съгласно които Лейбъристката партия затвърждава възходящата си в последно време известност, английският министър председател ще употребява „ нападателните “ претенции на Брюксел в договарянията за Брекзит, с цел да изтъкне, че единствено тя може да реализира договорка, която да „ дефинира “ бъдещето на Англия.

Изрично е обърнато внимание и на гласоподавателите, които изпитват опасения по отношение на миграцията и суверенитета на Англия. Според Тереза Мей техните възгледи „ прекомерно дълго бяха осмивани и подценявани “.

Решението на торите да употребяват последната цялостна седмица от предизборната акция за връщане на фокуса към Брекзит идва след изследванията, които демонстрираха, че опитът водачът на опозицията Джереми Корбин да бъде показан като колеблив във връзка с тероризма не дадоха стремежи резултат.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР