Британският премиер Риши СунакРиши Сунак – британски икономист и политик.

...
Британският премиер Риши СунакРиши Сунак – британски икономист и политик.
Коментари Харесай

Риши Сунак предупреди, че екстремистките сили заплашват демокрацията във Великобритания

Британският министър председател Риши Сунак  Риши Сунак Риши Сунак – английски икономист и политик. Риши Сунак е роден на 12 май 1980 година в Саутхемпшир, употребява обръщението си през днешния ден вечерта, с цел да предизвести, че демокрацията е обект на офанзиви от страна на екстремистите, оповестява Българска телеграфна агенция.

Сунак съобщи, че има " сили тук, вкъщи, които се пробват да ни раздерат ".

Говорейки пред вратите на " Даунинг стрийт " № 10, формалната резиденция и  кабинет на премиера, Сунак предизвести за актуалната обстановка във Англия, след офанзивите на " Хамас " против Израел на 7 октомври.

И съобщи, че успеха на Джордж Галоуей на частичните избори в Рочдейл е " повече от тревожна ".

" През последните седмици и месеци станахме очевидци на шокиращо повишаване на екстремистките нарушавания и престъпността ", сподели той в небрежно проведено послание към нацията.

" Това, което стартира като митинги по нашите улици, се трансформира в заплашване, закани и планувани актове на принуждение. Еврейски деца, които се опасяват да носят учебните си униформи, с цел да не разкрият самоличността си. Мюсюлмански дами, обиждани на улицата поради дейностите на терористична група, с която нямат никаква връзка. "

" Сега самата ни народна власт е цел. Срещите на съвета и локалните събития биват щурмувани. Депутатите не се усещат в сигурност в домовете си. 

" И е повече от обезпокоително, че нощес на частичните избори в Рочдейл беше определен претендент, който отхвърля ужаса на случилото се на 7 октомври, който възхвалява " Хизбула " и е подсилен от ник Грифин, " И е повече от обезпокоително, че нощес на частичните избори в Рочдейл беше определен претендент, който отхвърля ужаса на случилото се на 7 октомври, възхвалява " Хизбула " и е подсилен от Ник Грифин, расисткия някогашен водач на БНП(Британската националистическа партия – бел. ред.). "

В победната си тирада новоизбраният народен представител от Рочдейл Джордж Галауей разгласи, че успеха му е " за Газа " след акция, доминирана от спора.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР