Британският премиер Борис Джонсън заяви, че има реална възможност войната

...
Британският премиер Борис Джонсън заяви, че има реална възможност войната
Коментари Харесай

Британското разузнаване прогнозира кой ще спечели войната в Украйна

Британският министър председател Борис Джонсън съобщи, че има действителна опция войната в Украйна да продължи до края на идната година. Изказването си Джонсън направи на конференция в Делхи, където е на посещаване. Там английският министър председател сподели още, че идната седмица английското посолство в Киев ще възобнови работа, а Англия ще продължава да оказва дейна военна помощ на Украйна, съобщи Ройтерс.

Борис Джонсън съобщи, че Западът не може да стои пасивно и да следи експанзията на Путин. Той даде висока оценка на английските дипломати, останали на работа в региона и разгласи, че посолството в Киев ще бъде отворено идната седмица.

Една от задачите на визитата на Борис Джонсън в Индия беше да убеди сътрудника си Нарендра Моди да поддържа интензивно глобите против Русия. По думите на Джонсън Моди е декларирал, че " Индия желае мир и съветските войски на изоставен Украйна ".

Джонсън сподели, че ще затвори пробойните, тъй че английският експорт до Индия да не стига до Русия и да бъде употребен за съветски оръжия. Той обаче призна, че войната в Украйна може да продължи до края на идната година и че даже Русия може да я завоюва.

В прогнозата си Джонсън се базира на прогнозите на английското разузнаване. Джонсън призна, че за жалост би трябвало да съобщи: " Това е реалистична опция, несъмнено. "

Преди три дни английското разузнаване оповести, че идната фаза от нашествието евентуално ще е " война на безсилие " и ще продължи няколко месеца. Тогава беше направено догатката, че превъзходството в броя на съветските войски " единствено по себе си евентуално няма да е решаващо " против ожесточената украинска опозиция.
ТЕМА преди 12 минути 187 преди 12 часа 3895 преди 14 часа 2963
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР