Британският премиер Борис Джонсън ще каже на Ангела Меркел и

...
Британският премиер Борис Джонсън ще каже на Ангела Меркел и
Коментари Харесай

Даунинг стрийт 10: Парламентът не може да спре Брекзит без сделка

Британският министър председател Борис Джонсън ще каже на Ангела Меркел и на Еманюел Макрон тази седмица, че Народното събрание не може да спре Брекзит без договорка, разгласи Даунинг Стрийт.
По време на пътуванията на премиера Джонсън до Германия и Франция той ще съобщи на водачите на тези две страни, че " би трябвало да има ново съглашение, което да размени несполучливата договорка ", само че в случай че такова не може да бъде реализирано, Англия е подготвена да напусне Европейски Съюз на 31 октомври без съглашение.
Въпреки това, от Даунинг стрийт разясниха, че чакат да има " доста малко разискване " на тематиката Брекзит по време на визитата на Борис Джонсън в Берлин в сряда и Париж в четвъртък, защото други тематики ще бъдат в центъра на вниманието.
Очаква се полемиките за Брекзит да се водят в границите на идната среща на върха на Г-7 в Биариц, Франция, през идващия уикенд, като ще се разискват тематики като търговия, външна политика, сигурност и околна среда.
От кабинета на английския министър председател споделиха, че той ще разиска въпросите за изменението на климата с сътрудниците си, добавяйки: " Европейски Съюз са най-близките ни съседи и каквото и да се случи, желаеме мощни връзки, откакто си тръгнем. "
Въпреки настояването на премиера, че напускането на Европейски Съюз без съглашение към момента е алтернатива, дебатът във Англия продължава да се разраства кой може да стане министър председател при положение на сполучлив избор на съмнение против държавното управление, с цел да се предотврати овакантяване на Европейския съюз без договорка.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР