Британският полковник Ричард Кемп отправи съкрушителна критика към американския президент

...
Британският полковник Ричард Кемп отправи съкрушителна критика към американския президент
Коментари Харесай

Британски полковник със съкрушителна критика към Джо Байдън

Британският полковник Ричард Кемп насочи съкрушителна рецензия към американския президент Джо Байдън поради отхвърли му да даде на Украйна избрани оръжия.

В публикация за The Telegraph той написа, че администрацията на Байдън съзнателно дава военна помощ на Украйна да поддържа боевете, само че не задоволително, с цел да завоюва на фронта. Подобно на своите западноевропейски съдружници, Байдън беше сполучливо възпрян от празните закани на Путин за разширение на войната отвън границите на Украйна, цитират изказването му Факти.бг.

Ричард Кемп показва, че времето изтича за Украйна. Освен зависимостта от съветската сила, пацифисткият инстинкт измежду западноевропейските политически съсловия докара до занемаряване на украинските въоръжени сили и съответния боязън от ескалация.

Сега изследвания както в Европа, по този начин и в Съединени американски щати демонстрират, че публичната поддръжка за военната помощ за Киев понижава, като едно скорошно изследване демонстрира, че по-малко от 50 % от американците поддържат спомагателното финансиране. Това най-малко частично се дължи на бавния прогрес в контранастъплението на Украйна, което до момента е отбелязало единствено лимитирани победи.

Според английския полковник Съединени американски щати (които са главният снабдител на оръжия за Киев) дават оръжия на Украйна не да победи, а да има по-силна позиция на масата на договаряния. Вашингтон отхвърли да даде досега съвременни изтребители и ракети с отдалечен обхват на Украйна. За Путин ще бъде победа да резервира отвоюваните досега територии, до момента в който за Украйна това ще е същинска злополука. При този сюжет Западът ще бъде унизен.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР