Британският милиардер сър Джим Ратклиф заяви, че не иска да

...
Британският милиардер сър Джим Ратклиф заяви, че не иска да
Коментари Харесай

Милиардерът Джим Ратклиф не иска да плаща глупава цена за "Манчестър юнайтед"

Британският милиардер сър Джим Ратклиф съобщи, че не желае да заплати " глупава цена " за " Манчестър юнайтед " преди крайния период за подаване на втори, който изтича в сряда.

Основателят на петрохимическата компания " Инеос ", който е почитател на " Юнайтед " от дете, за клуба през февруари.

Предложенията на Ратклиф и на катарски фонд, управителен от на стойност към 4.5 милиарда паунда, обаче не бяха признати от притежателите от фамилия Глейзър.

В изявление за " Уолстрийт джърнъл " Ратклиф разказва клуба като " публичен актив ", а не като финансов.

" Как се дефинира цената на една картина? Как определяте цената на една къща? Тя не е обвързвана с това какъв брой е коствало построяването или какъв брой е коствало боядисването ", споделя Ратклиф.

" Това, което не желаете да вършиме, е да плащате глупави цени за неща, тъй като след това съжалявате за тях. "

Преди ден стана ясно, че катарските вложители приготвят втора оферта до приключване на крайния период. " Скай спортс " пък твърди, че се чакат общо пет оферти за придобиването на клуба. От фамилия Глейзър купиха " алените дяволи " през 2005 година за 790 милиона паунда.

Евентуална продажба на " Юнайтед " евентуално ще надвиши най-голямата спортна договорка до момента - 5.2 милиарда $, в това число задълженията и вложенията, платени за " Челси ", оповестиха по-рано източници на " Ройтерс ".
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР