Британският кралски биограф Андрю Мортън разкри шокиращи подробности за отношенията

...
Британският кралски биограф Андрю Мортън разкри шокиращи подробности за отношенията
Коментари Харесай

Скандални разкрития за отношенията между Кейт и Уилям

Британският кралски биограф Андрю Мортън разкри шокиращи детайлности за връзките сред принц Уилям и Кейт Мидълтън. В книгата си " William and Catherine " той изнася незнайни до момента детайлности за връзката на херцозите на Кеймбридж.

Принц Уилям и Кейт Мидълтън станаха семейство през 2011 година - 10 години след запознанството си. През 2001 година те се срещат в Университета на Сейнт Андрюс. Още в самото начало Кейт схванала, че характерът на Уилям е доста комплициран и била наясно какво я чака. С течение на времето обаче принцът почнал да се отнася с нея по отблъскващ метод.

Позовавайки се на другари на принца, Мортън споделя, че дълго време Уилям се е държал доста студено с половинката си, а когато двамата дружно са се появявали пред аудитория, той се правел, че не я вижда, не й обръщал внимание и гледал колкото се може повече да си приказва с други хора. А при положение, че Кейт направела опит да се включи в диалога, синът на починалата принцеса Даяна незабавно я прекъсвал и я принуждавал да замълчи.

Въпреки пренебрежителното отношение, което показал намерено, принц Уилям упорствал Катрин да го следва на всички места. Наследникът на трона се държал с нея безусловно като с прислужница и непрестанно я оскърбявал с държанието и отношението си. Приятели на двойката от университета споделят, че Уилям е бил внезапен и доста недодялан с Кейт. " Очакваше Кейт да тича след него като кученце. Колкото по-дълго продължаваха връзките им, толкоз по-стегната ставаше тази каишка ", споделя другар от университета пред биографа.

Мортън отбелязва, че до брачна половинка си херцогинята постоянно се е чувствала като човек втора употреба. А самият Уилям не правел нищо по въпроса да облекчи ситуацията й.

През 2007 година, след 4-годишна връзка, Кейт и Уилям бяха разграничени за няколко месеца. Но в книгата си Мортън твърди, че принцът е зарязвал изгората си повече от един път. Тогава тя се прибирала в дома на родителите си, а внукът на Елизабет II се забавлявал с другари и не спирал да се жалва, че му липсва независимост.

Самата Мидълтън е споделяла в изявление, че е претърпяла доста тежко раздялата с обичания, само че я счита за доста значима за връзката им, тъй като е имала опция да премисли доста неща и да разбере себе си.

Към момента никой от кралското семейство не е коментирал информацията, поднесена в книгата му. Преданите фенове на херцогинята се отнасят с огромно подозрение към написаното за нея - че е била безшумно и непретенциозно момиче. jenata.blitz.bg
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР