Британският крал Чарлз Трети уведоми правителството на Великобритания, че би

...
Британският крал Чарлз Трети уведоми правителството на Великобритания, че би
Коментари Харесай

Британският крал Чарлз Трети ще даде за обществено благо приходите от новите вятърни паркове

Британският крал Чарлз Трети уведоми държавното управление на Англия, че би желал упования скок на приходите от покупко-продажбите с офшорни вятърни централи на сдружението Crown Estate, да бъдат използвани по-скоро в полза на " по-широкото публично богатство ", в сравнение с да бъдат вложени във фондовете на кралското семейство, съобщи.

Crown Estate ръководи парцелите на английската корона, в това число и огромни елементи от английския континентален шелф. Поради това притежателите на офшорни вятърни паркове в границите на изключителната икономическа морска зона – 22 км от брега, би трябвало да заплащат наем на Crown Estate. Съгласно съглашение, оповестено през днешния ден, кралското сдружение ще отдаде чартърен правото за създаване на 6 нови офшорни централи, които до 2030 година ще стартират да генерират електрическа сила, която ще бъде задоволителна за посрещане на потребностите на над 7 милиона семейства.

По силата на съглашение с държавното управление в Лондон английското кралско семейство получава " суверенна дотация ", която покрива настоящите разноски на неговите семейства, както и пътни разходи. Тя се равнява на 15 % от " остатъка от доходи " на Crown Estate.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР