Британският изпълнител Роби Уилям проговори откровено за терзанията си. Той

...
Британският изпълнител Роби Уилям проговори откровено за терзанията си. Той
Коментари Харесай

Роби Уилям за неравностойната битка с депресията

Британският реализатор Роби Уилям проговори искрено за терзанията си. Той разкри в изявление за таблоида The Sun, че страда от болест, която е в главата му. Тя се пробва да го убие, а той по всякакъв начин се бори с нея.

В момента звездата е на турне. И макар че на всички места среща любовта на почитателите си, постоянно щом остане самичък, Роби стартира тази неравностойна битка със съзнанието си, която не един път е била на косъм да го откаже от всичко.

Понякога го завладява напълно, от време на време му е нужна, с цел да излезе на сцената, от време на време живее в успокоение и всичко е прелестно.

Уилямс не посочва с съответно име заболяването си. Смята, че е човешко да се бориш с тестванията, които изникват в мозъка.

Освен това, съгласно Роби, част от триумфа и великите достижения е и битката със личните демони.

Зачерква и тематиката за починалия Джордж Майкъл. Смята, че неговият живот е не по-малко влакче на ужасите от този на приятеля му.

Докато Майкъл се срещна със гибелта точно на Коледа през 2016 година, изпълнителят на " Let me entertain you " признава, че е имал сходни срещи не един път и два пъти. Но към този момент постоянно се връща от тях.

Последният път е през септември 2017 година, когато Роби прекара няколко дни в болница поради открити промени в мозъка и подозрения за кръвоизлив. След това се наложи да премине през натоварен курс на лекуване.

След няколко сериозни момента в живота си, 43-годишният реализатор през днешния ден е осъзнал, че каквото и да имаш, това не те прави несломим. Затова през днешния ден обръща повече внимание на себе си и здравето си.

В края на предходната година в друго свое изявление Уилямс поддържа все по-откритото говорене за депресията и психологичните проблеми. И призна, че преди години човек не е можел да разбере какво се случва с него.

Чувал е доста за депресията, само че и самичък не е могъл да дефинира дали точно тя е неканеният посетител в съзнанието му. Тогава не е било признато да се приказва намерено за душевните премеждия, а този факт го прави интроверт, написа NME. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР