Британският бизнесмен, който даде на българската си любовницата от „Тиндър“

...
Британският бизнесмен, който даде на българската си любовницата от „Тиндър“
Коментари Харесай

Фаталната българка Емануела нанесе нов удар на британския богаташ, когото ошушка с колосална сума

Британският предприемач, който даде на българската си любовницата от „ Тиндър “ над 180 000 паунда, „ омаян от пристрастеност “, понесе нов тежък удар и може да не получи никакво обезщетение за измамата, оповестява „ Дейли Мейл “.

Наивният съветник от петролния бизнес Марсел Кутър се подлъгал да трансферира 182 000 паунда на 37-годишната Мануела Радева, откакто се срещнал с нея в приложението за запознанства „ Тиндър “ през февруари 2017 година.

Фаталната българка Мануела ошушка английски паралия с подла скица!(СНИМКИ)

Емануела, която се преместила да живее при 57-годишния мъж в жилището му в Южен Лондон скоро след запознанството им, твърдяла в профила си, че е капиталов банкер, който работи в „ Ситибанк “. Там пишело още, че не е обвързана и търси любовта.

Едва по-късно станало ясно, че тя не работи в областта на финансите, а малко преди да се запознае с Кутър тя се омъжила.



През февруари съдът разпореди Радева да заплати вреди и разноски на Кутър в размер на 200 000 паунда. Решението беше взето, откакто стана ясно, че въпросните 182 000 паунда са ѝ били дадени не като подарък, само че като сума, която предприемачът желал да бъде вложена от негово име.

Тази седмица излезе разпореждане, с което Радева се задължава да заплати още 100 000, с цел да покрие разноските на Кутър за съда. Но юристите му са го предизвестили, че в последна сметка може да не получи нищо, защото българката е оповестила, че е във банкрут, откакто били повдигнати обвиняванията против нея.



Още пред февруари Емануела ги отхвърлила, потвърждавайки, че макар че била омъжа, със брачна половинка си се били разделили. По думите ѝ, богатото ѝ гадже Кутър и дал по-голямата част от парите, с цел да поддържа техния „ безценен и първокласен метод на живот “ дружно.

В съда, обаче, лъсна фактът че тя е излъгала в профила си, че работи в „ Ситибанк “, а също и че подписвала имейлите като „ Мануела Радева, основен капиталов управител “.

В един миг по време на кореспонденцията Кутър изразил терзание и ѝ написал: „ Да сложа огромна сума пари в твоята банкова сметка просто по този начин наподобява малко неразумно “. „ Не се притеснявай за това, можеш да ми се довериш изцяло “, дала отговор му българката.

Първата част от сумата, която Радева би трябвало да заплати съгласно съда – 50 000 паунда, би трябвало да бъде импортирана до 31 юли.

Адвокатът на Кутър, който също е българин – Камен Шойлев, уточни, че клиентът му ще упорства банкрутът на Радева да бъде анулиран. Ако това не се случи, българката да може да се измъкне от цялата сага без да заплати и стотинка на излъгания ухажор.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР