Британските власти публикуваха в понеделник основните изводи от доклада, подготвен

...
Британските власти публикуваха в понеделник основните изводи от доклада, подготвен
Коментари Харесай

„Прекалено много алкохол на работното място“: Какво се казва в доклада за „партигейт“?

Британските управляващи разгласиха в понеделник главните заключения от отчета, квалифициран при без значение вътрешно следствие на евентуалните нарушавания на рестриктивните мерки по време на локдауна, осъществени от премиера Борис Джонсън и негови сътрудници.

Докладът за по този начин наречения „партигейт“ беше направен след появяването на редица известия в медиите за повече от дузина събирания на „Даунинг стрийт“ 10, на някои от които е бил употребяван алкохол. Документът беше предаден на премиера по-рано денем.

В публикуваната в понеделник информация за изводите в отчета се споделя, че е мъчно да се оправдаят някои форми на държание в подтекста на строгите ограничавания против разпространяването на ковид, наложени от управляващите.

Поне при някои от събиранията на „Даунинг стрийт“ 10 представителите на властта са нарушили строгите правила за държание, годни по това време за всички британци, се показва в отчета.

От текста излиза наяве, че едно от тях визира прекомерната консумация на алкохол. „Трябва да се подхващат дейности да се подсигурява, че всяка държавна работа е въвела ясна и твърда политика във връзка с потреблението на алкохол на работното място“, се споделя в документа.

Миналата седмица полицията заяви, че ще стартира следствие по отношение на някои от празненствата, извършени през 2020 година и 2021 година Поради тази причина полицията изиска да не бъдат правени публично притежание всички заключения в отчета. Ето за какво оповестените в понеделник заключения касаят единствено четири от общо 16-те празненства, които е разследвала натоварената с тази задача висша чиновничка Сю Грей. Изводите за останалите 12 празненства не бяха оповестени.
Източник: bg-voice.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР