Британски психолог изведе формулата на идеалната почивка по поръчка на

...
Британски психолог изведе формулата на идеалната почивка по поръчка на
Коментари Харесай

Идеалната почивка е в рамките на три дни

Британски психолог изведе формулата на идеалната отмора по поръчка на хотелската верига " Холидей ин ", написа Profit.bg.

Резултатите от проучването на доктор Дейвид Луис от университета на Съсекс демонстрират, че за идеалната отмора е належащо положително комбиниране на няколко фактора – продължителността й, цената й и какво предлага тя против скуката и паниките и за същинска релаксация.

Идеалната отмора, съгласно неговата формула, продължава единствено три дни, като мястото е на не повече от четири часа път от вкъщи, заяви bTV. За доста хора почивките в чужбина са толкоз стресиращи, че когато се приберат, са още по-уморени. Лошото въодушевление при връщането на работа може да усили напрежението от натрупалите се задания по време на отсъствието.

Формулата регистрира какъв брой отпуска има човек, на какъв брой почивки може да я раздели, какъв брой коства ваканцията, дали човек се тормози с нея.

" Почивките са предопределени за презареждане на батериите, с цел да се върнем освежени и цялостни с сила. Като се има пред тип какъв брой доста хора прекаляват на отмора, като се стартира от безразсъдно стоене на слънце и се стигне до преяждането, колкото по-дълга е почивката, толкоз по-голяма е заплахата за здравето ", сподели доктор Луис, представен от bTV.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР