Британски медии съобщиха, че Спайс гърлс ще се съберат отново

...
Британски медии съобщиха, че Спайс гърлс ще се съберат отново
Коментари Харесай

Крал Чарлз Трети събира Спайс гърлс извънредно

Британски медии оповестиха, че " Спайс гърлс " ще се съберат още веднъж изключително за коронацията на крал Чарлз III през май. Говори се, че всички девойки от паметната група, Виктория Бекъм, ще излязат на сцената. Изпълнението им ще стане част от огромния концерт по случай коронацията.

Твърди се, че кралските уредници " доста желаят " да привлекат момичешката група като " звезден автограф " за концерта, тъй като девойките са се срещали с Чарлз няколко пъти по време на кариерата си.

Ако концертът се състои, " Спайс гърлс " за пръв път ще излязат на сцената в автентичен петчленен състав след церемонията по закриването на Олимпийските игри през 2012 година
                             

Тридневният театър по случай коронацията на крал Чарлз ще се състои сред събота и понеделник, 8 май, написа БГНЕС.

 
                             

" Кралските уредници доста желаят да обезпечат най-голямата английска момичешка група и " Спайс гърлс " съществено обмислят завръщането си на сцената в петчленен състав за това историческо събитие. Със сигурност действителността е такава: коронацията е най-малко толкоз специфична, колкото и Олимпийските игри - уникален празник. Витае общото чувство, че обединяването може да се случи за нещо толкоз значимо. Мел Би и Мел Си са водачите в групата, които се пробват да го осъществят ", споделя източник за The Sun.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР