Британски гражданин е в неизвестност, след като палестинската ислямистка групировка

...
Британски гражданин е в неизвестност, след като палестинската ислямистка групировка
Коментари Харесай

Британец е в неизвестност, след като Хамас нападна фестивал в Израел

Британски жител е в неопределеност , откакто палестинската ислямистка формация " Хамас " атакува музикален фестивал покрай Ивицата Газа, заяви посолството на Израел в Обединеното кралство в неделя, представено от Ройтерс.

26-годишният Джейк Марлоу е липсващ рано в събота, оповестиха от посолството.

Майка му Лиза сподели пред Jewish News, че той е осигурявал защита на празненство и за финален път се е свързала със сина си посредством текстово известие.

" Той осигуряваше сигурността на това рейв празненство и ми се обади в 04:30 (британско време - бел.ред), с цел да каже, че всички тези ракети летят над главата му ", сподели тя. " След това, към 05:30, той изпрати известие, с цел да каже: " сигналът е доста неприятен, всичко е наред, ще ви държа в течение, давам обещание ви " и че ме обича.

Ципи Хотовели, израелският дипломат в Обединеното кралство, сподели по-рано пред Sky News, че има хванат английски жител в Газа . Но тя не уточни името на лицето.

" Знам, че Израел прави всичко допустимо, с цел да подсигурява, че всички хора, държани като заложници сега в ръцете на " Хамас ", ще бъдат освободени ", сподели тя.
 Израел освободи заложници, нанесе удари по Газа и в Ливан
Израел освободи заложници, нанесе удари по Газа и в Ливан

Тел Авив стопира тока и блокира изцяло Ивицата Газа
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР