Британски експерти бяха поразени от прогнозата за размера на плащанията

...
Британски експерти бяха поразени от прогнозата за размера на плащанията
Коментари Харесай

Сумата за електроенергия, която скоро предстои да плащат, шокира британците

Британски специалисти бяха изумени от прогнозата за размера на заплащанията за комунални услуги, от която следва, че жителите на Англия ще би трябвало скоро да заплащат за електрическа енергия на домовете си приблизително по към 3850 паунда (около 4640 $ или евро) годишно, т.е. към 387 евро месечно, написа The ​​Guardian.

Авторите на публикацията означават, че такова внезапно повишаване на комуналните услуги се чака главно заради допустимо понижаване на доставките на газ от съветски експортьори (макар че като цяло Англия внася дребни размери съветски газ, по отношение на общото си потребление).

Визира се, че на 25 юли съветският " Газпром " разгласи прекъсването на работата на втора турбина на немския тръст Siemens на газопровода " Северен поток 1 ", която би трябвало да бъде изпратена за планов ремонт. В резултат на това, преносът на " синьо гориво " по това направление за европейските страни ще падне до 20% от цялостния потенциал. Така " Газпром " ще може да доставя единствено 33 милиона кубически метра на денонощие през Северен поток 1, при цялостен потенциал от 167 млн. куб. м на денонощие.

" Газпром " заяви за проблем с друга своя турбина, понижава още газа за Европа

Какъв размер газ ще има по " Северен поток 1 "

Според източник от огромна енергийна компания във Англия, прогнозата за енергийните разноски на семействата във Англия от £3850 е " изненадващо висока ". Според специалисти от Cornwall Insight, които по-рано назоваха сумата от 3300 паунда, в този момент е належащо да се поправят числата в прогнозата, като се вземат поради новите действителности, които се появяват на европейския енергиен пазар.

" Това ще усили обедняването на хората, които към този момент мъчно могат да си разрешат отопление и електричество ", написа още The ​​Guardian.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР