Британски директор на училище заяви, че няма такова нещо като

...
Британски директор на училище заяви, че няма такова нещо като
Коментари Харесай

Училищен директор моли в писмо да не се пращат децата на училище заради коронавируса

 Британски шеф на учебно заведение съобщи, че няма такова нещо като обществено разграничаване в учебните заведения и писа на родителите, че съгласно него е " по-добре децата им да повторят годината, в сравнение с да се завърнат в учебно заведение и да ги изгубят “ вследствие на пандемията от Ковид-19.

Правителството възнамерява главните учебни заведения да отворят от 1 юни, в случай че случаите на заразяване понижават. Плановете са за паралелки до 15 ученика и съблюдаване на общественото разграничаване, само че Хауърд Фишър, шеф на главното учебно заведение " Сейнт Джордж “ в Шиърнес, графство Кент съобщи, че общественото разграничаване е невероятно в учебните заведения.

В писмо до родителите на децата в неговото учебно заведение Фишър написа: 

" Причината заболяванията измежду децата да се популяризират бързо в учебните заведения е точно, тъй като те непрекъснато са в контакт между тях. Мога да слага две деца в разнообразни класни стаи и те отново ще се разболеят от шарка, просто тъй като това се случва в учебно заведение “.

Профсюзите на учителите също са срещу преждевременното отваряне на учебните заведения, само че министърът на образоването Гавин Уилямсън сподели, че се преиграва със заплашването със сигурността на децата. Според Хауърд Фишър претекстът на държавното управление за завръщането на децата не е грижата за тяхното обучение, а това, че отсъствието им коства пари на управляващите.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР