Британската звезда Катрин Кели, известна с истинските си корени от

...
Британската звезда Катрин Кели, известна с истинските си корени от
Коментари Харесай

Животът на злодейката Катрин Кели извън екрана от Mr Bates Vs The Post Office на ITV - включително известен партньор

Британската звезда Катрин Кели, известна с същинските си корени от Барнсли, се завърна на екраните доста повече приятност на феновете на ITV.

44-годишната Катрин към този момент хипнотизира феновете с новата си телевизионна роля в драмата на ITV Mr Bates vs the Post Office. Сериалът на ITV, предаван тази седмица, разказва действителните събития от абсурда в Пощенската работа. Нещастният случай докара до наказателно гонене на няколко заместник-пощенски ръководители заради проблем в системата Horizon, причиняващ изгубване на пари.

Талантливата актриса играе ролята на Анджела ван ден Богърд - предходен началник на партньорства в пощенската работа преди става шеф за възстановяване на бизнеса. От 2010 година нататък Богърд се е занимавал с недоволства по отношение на системата и е взел участие в работна група, занимаваща се с рецесията от 2014 година насам.

Това не е първият път, когато Катрин взе участие в сериал на ITV, въодушевен от същински събития. Миналата година тя изигра Емили Джаксън в...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР