Британската полиция съобщи, че телата на четири тийнейджъри са били

...
Британската полиция съобщи, че телата на четири тийнейджъри са били
Коментари Харесай

Британската полиция извади телата на 4 тийнейджъри, изчезнали по време на къмпинг

Британската полиция заяви, че телата на четири младежи са били в неопределеност, откогато са отпътували за на къмпинг през уикенда са открити в обърнатата им кола

От Асошиейтед прес, 21 ноември 2023 година, 17:40 ч.

ЛОНДОН -- Британската полиция заяви във вторник телата на четирима младежи, които бяха в неопределеност, откогато отпътуваха на къмпинг през уикенда, бяха открити в преобърнатата им кола.

Полицията в Уелс заяви, че телата на момчетата, които са били на възраст от 16 до 18 години, бяха открити от колата, която наподобява е напуснала автомагистрала покрай Тремадог в Гуинед, северозападен Уелс. Автомобилът е бил извърнат с главата надолу и отчасти потънал във вода, сподели полицията.

Беше стартирано търсене на Джевън Хърст, Харви Оуен, Уилф Хендерсън и Хюго Морис, откакто те не съумя да се върне вкъщи в Шропшър, Англия от нощувка къмпинг в региона на Сноудония.

„ В момента това наподобява е драматичен случай и нашите мислите са със фамилията и приятелите на четиримата млади мъже в този доста сложен миг “, сподели полицейският шеф Оуейн Луелин.

Марк Дрейкфорд, първият министър на Уелс, сподели, че гибелта на момчетата е „ опустошителна вест “.

Водещи истории

Източник: abcnews.go.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР