Британската полиция обяви името на жената, която е издирвана във

...
Британската полиция обяви името на жената, която е издирвана във
Коментари Харесай

Издирват българка, отвлякла малко момиче

Британската полиция разгласи името на дамата, която е търсена по отношение на изчезнало преди 10 години момиче, заяви английското издание Express.

58-годишната Луиза Тодорова се трансформира с главно обвинено лице след нови свидетелски показания. Британските служби считат, че тя може да е „ дамата в лилаво “, която през 2007 година е отвлякла дребната Маделин Маккан.

През 2007 година момиченцето изчезва от курортен комплекс в Португалия, до момента в който неговите родители вечерят в близко заведение. Десет години по-късно детективите се хващат за показанията на свидетелка, която си спомня, че във въпросната нощ Луиза Тодорова се е държала необичайно и се разхождала напразно в региона на комплекса.

Българката е работила като сервитьорка, а мъжът й Стефан Тодоров също си е изкарвал прехраната в португалския курорт. Според криминалист, следящ случая, английски детективи са в България и е допустимо да търсят семейство Тодорови.

Българската двойка е била разпитана пет дни след изгубването на дребното момиче, като тогава и двамата са отрекли да имат каквато и да е връзка със случилото се, напомня „ Дейли мейл “. През миналите години е имало разнообразни теории къде може да е момичето.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР