Британската манекенка Риан Съждън често публикува в Instagram свои фотографии

...
Британската манекенка Риан Съждън често публикува в Instagram свои фотографии
Коментари Харесай

Секси моделка показа сочен бюст, за да посрещне лятото /снимки/

Британската манекенка Риан Съждън постоянно разгласява в Instagram свои фотографии на които е много нищожно облечена. Сега хубавицата още веднъж е развълнувала почитателите си с фрагменти, на които е запечатана, до момента в който театралничи в много изрязан и разголващ бански костюм.
34-годишната моделка обилно демонстрира гърдите пред поклонниците от дълбокото деколте, което доближава до пъпа.
Неустоимата русокоска е с подрязани кичури, които падат върху раменете й, а също така е прибавила лек грим към визията си.
Споделяйки насладата си от идването на лятото, Риан е написала към фрагмента: „ Предупреждение за гореща вълна. Малко съм разчувствана от това, че още веднъж обличам банските си... “
Райън мина през рестриктивните мерки, свързани с пандемията във Англия дружно със брачна половинка си Оливър Мелър и прелестното им куче.
През ноември Риан разкри, че третият й опит на ин витро оплождане се е провалил и сподели, че макар че е разочарована, се усеща добре.
Двойката, която се ожени през 2018 година, разкри предходната година, че е претърпяла изтощителни 18 месеца, свързани с процедурата по ин витро оплождането.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР