Британската кралица Елизабет Втора отправи послание към нацията по случай

...
Британската кралица Елизабет Втора отправи послание към нацията по случай
Коментари Харесай

Кралицата: COVID-19 няма да ни сломи - slava.bg

Британската кралица Елизабет Втора насочи обръщение към нацията по случай Великден, заяви Ройтерс, представена от Българска телеграфна агенция.

"Тази година Великден ще бъде друг за доста от нас, само че като стоим настрани едни от други, ние се пазим взаимно. Но Великден не е анулиран. Всъщност се нуждаем от Великден както всеки път ", сподели тя в аудиозапис, качен в туитър.

"Откриването на възкръсналия Исус на първия ден от Великден дало на почитателите му нова вяра и нова цел. Всички ние можем да черпим кураж от това ", сподели тя.

"Знаем, че коронавирусът няма да ни пречупи. Колкото и мрачна да е гибелта - изключително за тези, изпитващи тъга - светлината и животът са по-велики. Дано живият пламък на великденската вяра бъде наша пътеводна светлина към бъдещето ", добави Елизабет Втора.

Миналата неделя Елизабет изнесе едвам петото си телевизионно послание за 68 години на престола, с цел да каже, че в случай че британците запазят решителност в изискванията на карантина и на самоизолация, те ще победят пандемията от COVID-19.
Снимка: БГНЕС
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР