Британска аристократка и нейният приятел избягаха с новороденото си, за

...
Британска аристократка и нейният приятел избягаха с новороденото си, за
Коментари Харесай

„Безчувствената“ британска аристократка и нейният приятел избягаха, за да запазят новороденото – след това я оставиха да умре в пазарската чанта на Lidl, разказа процесът

Британска аристократка и нейният другар избягаха с новороденото си, с цел да попречат на отнемането й в грижи - по-късно я оставили да почине в условия на заледяване, като я оставили в пазарска чанта от Lidl, беше обявено на процеса им в четвъртък.

Констанс Мартен, 36, и Марк Гордън, 49, провокираха национално търсене, когато колата им беше открита изоставена и запалена в региона на Манчестър на 5 януари 2023 година, сподели BBC.

Двойката – чиито четири по-големи деца към този момент са били взети под грижите – се твърди, че е избягала, с цел да избегне отнемането на новото им бебе Виктория, сподели прокурорът Том Литъл пред Old Bailey при откриването на процеса в четвъртък.

Мартен – чиято баба е била кръстница на починалата кралица майка, съгласно The ​​Sun – е била задържана с приятеля си на 27 февруари в Брайтън, на към 200 благи от мястото, където е открита подпалената им кола.

По-малко от два дни по-късно останките на бебето Виктория бяха открити в пазарска чанта, покрита с...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР