Британката Лили Уилитс се оказала заклещена в тричасово задръстване на

...
Британката Лили Уилитс се оказала заклещена в тричасово задръстване на
Коментари Харесай

Млада жена направи на магистрала нещо, което изуми шофьорите и ги накара да си търкат очите невярващо

Британката Лили Уилитс се оказала заклещена в тричасово запушване на автомагистрала и реши да реализира най-хубавото, което е допустимо от неприятната обстановка и се просна до колите на платното да си прави слънчеви бани. Младата жена била на път за Блекпул с колегата си Сам Уодсуърт, само че случай с камион ги предиздвикал да спрат на място за часове, оповестява " Дейли Мейл ".

Двамата били част от хиляди хора, заклещени на пътя и били принудени да седят в колата си и да се пържат на покачващите се температури.



Но откакто схванала, че ще има да чакат минимум три часа, Лили, майката на две деца решила да излезе от колата и да се възползва от слънчевите лъчи.



27-годишният поклонничка на слънчевите бани метнала едно одеялце на автомагистралата и се проснала на асфалта, с цел да възобнови тена си. Действията й провокираха цялостно замайване, само че и развлечение за изнервените водачи.



Лили Уилитс от Йорк, Северна Йоркшир, споделя: " Тъй като времето беше толкоз прелестно, взехме решение да създадем нещо хубаво. А и децата ми бяха в този миг при татко си, тъй че бяхме единствено двамата със Сам ".

Превод и редакция: БЛИЦ







Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР