БРИКС се превърна във фобия за американските икономически експерти. Те

...
БРИКС се превърна във фобия за американските икономически експерти. Те
Коментари Харесай

Захарова: БРИКС се превърна във фобия за САЩ

БРИКС се трансформира във уплаха за американските стопански специалисти. Те се притесняват, че Съединени американски щати ще изгубят възприятието на единствен водач на света - възприятие, което те сами са си основали. Тази теза разви набрифинг формалният представител на съветското външно министерство Мария Захарова.

„ Най-важният миг е уплахата на американските специалисти, които създават или пишат развиването на логиката на тази „ дълбока страна “ Съединени американски щати, обявявайки личното си владичество “, съобщи Захарова.

" Какво значи свободната конкуренция? Всичко е наред, това е норма, изключително за демократичните демокрации и още повече за пазарната стопанска система. Конкуренцията не е единствено алфата и омегата, тя е О2, хранителна среда, естествено местообитание ", изясни гласът на Песков. И продължи с дълбокомисления си разбор:„ От какво се опасяват? Факт е, че те се опасяват да не изгубят въображаемото, себеприсвоено възприятие, че са единствените водачи – това е страхът “

Според Захарова нея развиването на БРИКС се вписва органично в актуалните световни процеси и дава отговор на трендовете за образуване на многополярност.

„ Взаимодействието във формата на тази асоциация, учредена на правилата на взаимно почитание, тъждество, неприкритост, консенсус, изцяло дават отговор на стремежите на болшинството страни в света “, акцентира Захарова. „ Представителите на световния Юг и Изток го виждат като знак на мултилатерализма, платформа, която разрешава гласовете да бъдат чути “, посочи представителят на съветското Министерство на външните работи.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР