Бриджит Маркуарт и Холи Мадисън разказаха в подкаст за интимните

...
Бриджит Маркуарт и Холи Мадисън разказаха в подкаст за интимните
Коментари Харесай

Бивши зайчета на Playboy разказаха за оргиите с Хю Хефнър

Бриджит Маркуарт и Холи Мадисън описаха в подкаст за интимните си връзки с Хю Хефнър и какъв брой притиснати се чувствали, когато трябвало да вършат секс с него без защитни средства, написа novini.bg.

Бриджит е била на 28 години, когато е получила покана да стане част от именитото имение на Хефнър. Още в първите дни получила покана да взе участие в една от оргиите на издателя в спалнята му. Тогава тя декларирала, че избира единствено да гледа, само че не и да взе участие, когато останалите девойки в имението ѝ споделили, че в случай че не се включи, ще напусне къщата.

По думите ѝ, когато влезнала в спалнята, единствената светлина в помещението идвала от екраните на двата тв приемника, които излъчвали порно.

Очаквате, че най-малко тези, които участват на тези срещи, ще бъдат тествани или прегледани, или че ще бъдат моногамни в тази връзка, само че това не беше по този начин, изясни тя.

Холи Мадисън от своя страна, която върви с Хефнър от 2001 до 2008 година, споделя, че първата ѝ нощ с него се случила ден след една от оргиите му с другите девойки, и на сутринта се почувствала унижена.

" Определено нямаше романтика, съблазняване или нещо сходно. В стаята беше мрачно, имаше голям екран с порно филми. Всичко беше доста механично и роботизирано. За мен беше в действителност гадно по какъв начин Хеф не искаше да употребява презервативи, " спомня си още Мадисън от секс прекарванията си с издателя на еротичното списание.

Хю Хефнър издъхна през 2017 година на 91 години, напомня Infobae.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР