„Брезовско шосе“ при кръстовището с ул. „Полет“ остана затворено за

...
„Брезовско шосе“ при кръстовището с ул. „Полет“ остана затворено за
Коментари Харесай

Освен ремонта на „Брезовско шосе”, паркирали коли също затрудняват движението

„ Брезовско шосе “ при кръстовището с ул. „ Полет “ остана затворено за пътни транспортни средства до 31 март. Освен ремонтът който се прави, в допълнение затрудняване в придвижването основават паркиралите коли в най-дясна лента. За това алармира четец на TrafficNews.

Предвиждаше се придвижването да бъде възобновено в неделя, само че заради зародили изключителни проблеми се постанова удължение на краткотрайната организация на придвижване.

Временната организация на придвижването е обозначена с нужните пътни знаци. От Община Пловдив се извиняват се породеното стеснение и разчитат на схващане от страна на жителите.

Въпреки затрудненото придвижване около ремонта, се намират и водачи, които паркират колите си в най-дясната лента на шосето. Това несъмнено провокира тапи и пречи на естественото напредване на колите по трасето.

„ Благодарение на три коли, които са спрели в най-дясната лента, придвижването се прави единствено в едната лента в 8 часа сутринта. Това провокира тапи и напрежение, а някои от тях даже не са присъединили и аварийни”, описа нашият четец.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР