Брент Сикема беше любител на високата култура, чиято последна публикация

...
Брент Сикема беше любител на високата култура, чиято последна публикация
Коментари Харесай

Вътрешни хора шокирани от тайния живот на убития търговец на изкуство в Ню Йорк с придружители

Брент Сикема беше фен на високата просвета, чиято последна обява в Instagram беше луксозна фотография на операта Palais Garnier в Париж. Редовно се заяждаше със светила като Мишел Обама. Но търговецът на творби на изкуството от Манхатън, който беше открит намушкан до гибел в дома си в Рио де Жанейро на 15 януари, имаше загадка страна.

Сикема, на 75 години, се беше влюбил и се оженил за мъж, който самичък призна, че е конвой и, както демонстрират изявления в обществените медии, за известно време беше неизменима част от гей сцената в Куба, Рио и Файър Айлънд, Ню Йорк. Той също по този начин беше предан татко, замесен в тежък бракоразвод, който стартира през март 2022 година и продължаваше все още на гибелта му, съгласно обществените регистри и бразилските следователи.

Алехандро Триана Превез, на 30 години, е упрекнат в убийството на Сикема. Полицията споделя, че кубинският жител, който е работил като телохранител на Сикема и брачна половинка му по време на пандемията, е минал шест часа път от Сао Па...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР