Бременната в 8-мия месец Сузанита се обясни в любов на

...
Бременната в 8-мия месец Сузанита се обясни в любов на
Коментари Харесай

Сузанита преминала през ада заради наркотиците и запоите

Бременната в 8-мия месец Сузанита се изясни в обич на първенеца по гребане Марк Славов. Без мотив, дъщерята на Орхан Мурад показа в инстаграм щастието с обичания си, с който скоро ще посрещнат сина си. 19-годишната изпълнителка посочи какъв брой доста дължи на мъжа до себе си, тъй като той " пристигнал в безредния й живот и сътвори ред по най-хаотичния метод ". 

С Марк Славов изпълнителката наподобява в действителност се радва на ново начало, откакто мина дълъг, тежък интервал, в който се бореше със зависимостта си към опиатите. През пролетта на 2020 година дъщерята на Орхан Мурад разказа в детайли за тази си борба пред камерата на " Събуди се " по Нова тв. Сузанита почнала с трева, само че около неприятни моменти, които имала, потърсила разтуха в по-тежки вещества. Освен това тревата към този момент не й работила и желала да реализира резултата, който преди имала за нея.

Когато почнала да използва, Сузанита " слагала розовите очила ", както се изрази, и всичко й изглеждало прелестно. " Мислех, че преоткривам себе си, само че в действителност се губех от ден на ден и повече с всяка една доза ", показа младата изпълнителка. Много скоро положението й се влошило. " Правех маратони. 6-7 дни без изобщо да дремя, да хапвам, нищо не ме интересуваше. Губех другари, усещах, че изгубвам и фамилията си. Губех смисъла на живота си ", призна Сузанита. Губела и пари, тъй като огромна част от хонорарите й отивали за опиати. Останалите Сузанита дарявала, включвайки се благотворителни акции, най-вече за деца.

В един миг отслабнала фрапантно. Тежала 36 кг. Родителите й – артистът Орхан Мурад и към този момент някогашната му жена Шенай разбрали, че щерка им е подвластна, напомня HotArena.

" Тогава усетих, че пропадам ", каза Сузанита. След диалог с майка си, девойката си дала сметка, че би трябвало да предприеме нещо и почнала да търси клиника и лекари, на които да се довери. Сузанита прекара месец в клиника, след което през две седмици посещавала дневен център. Известно време премиела и мощни антидепресанти и успокоителни.

" Преминах през доста неща след опиатите – сънни парализи, халюцинации, паник офанзиви, нервни рецесии. Виждах дяволи, даже умрялата си баба видях по какъв начин ме души и това се случваше или когато заспивах, или когато се събуждах. Случваше се да виждам, че нещо се движи, което не би трябвало да се движи ", показа Сузанита. След като прекарала един месец в клиниката, изпълнителката си дала сметка, че е чиста от опиати, само че не и самостоятелна, и битката с желанието й да използва продължава.

Голяма поддръжка и мотивация за новото си начало Сузанита черпи от любовта си с Марк Славов.  " Любовта учи на доста неща ", споделяла е изпълнителката. Покрай спориста тя се научила да се извинява, да споделя " благодаря " и " апелирам ". Той я научил с обич.

" Даде ми огромното си сърце, чистата си душа, неповторимата сила, топлите ръце и обятия. Гледаш го в очите и знаеш, че си го чакала цялостен живот. Знаеш, че е той. Знаеш, че би дал всичко за този човек. Защото той е там - в положително и в неприятно. Той е там постоянно. А " постоянно " е нещото, което ни кара да се борим. За нас. Вече не сме двама, към този момент сме трима. Обединихме душите си и създадохме най-чистата на света. Най-невинната и най-красивата. Душичка с ръчички и краченца, която доста скоро ще види бял свят. Направих верния избор и ще е най-хубавия татко, а аз ще дам цялата си обич на моите момчета, тъй като те го заслужават. Обичам ви! ", показа Сузанита преди дни в инстаграм, където показа и фотосесия, за която театралничи в напреднала бременност.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР