Бременната съпруга на британския премиер Борис Джонсън демонстрира своите еко-френдли

...
Бременната съпруга на британския премиер Борис Джонсън демонстрира своите еко-френдли
Коментари Харесай

Оръжието на премиера! Бременната Кари тръгна с евтино яке СН...

Бременната брачна половинка на английския министър председател Борис Джонсън показва своите еко-френдли вярвания, като се появи с червен блейзър за 59.99 паунда за повторно този месец. В същото време министър председателят се пробва да събере поддръжка на срещата на COP26 в Глазгоу, написа Дейли мейл.

Съпругата на премиера беше очевидно в напреднала бременност, само че въпреки всичко посети античния Колизеум в Рим. 33-годишната жена, която чака второто си дете от премиера, се причисли към съпругите на международни водачи, присъстващи на срещата на върха на Г-20 ден преди началото на срещата на върха COP26 за климата в Глазгоу. На нея хазаин е министър председателят на Острова Борис Джонсън.

Смята се, че Борис ще употребява своето „ скрито оръжие “ - Кари, която настойчиво пази концепциите си за запазване на климата посредством носене на облекла по няколко пъти, не по един път. Именно бременната брачна половинка ще се опита да очарова международните водачи да подхващат дейности за прекъсване на изменението на климата на срещата на следващия ден.



Кари, която е майка на наследник с Джонсън – Уилфред, на годинка, се старае да избира евтини рокли и да ги облича по няколко пъти на разнообразни публични събития.

По-рано тази година брачната половинка на министър-председателя удостовери, че чакат второто си дете, а също по този начин разкри, че е претърпяла импровизиран аборт при започване на годината, който я е оставил „ с разрушено сърце “.

В смела обява в Instagram тя описа по какъв начин тя и брачният партньор си Борис са очаквали бебе през декември.

Срещата за климата COP26 стартира в неделя в Глазгоу и ще посрещне 30 000 делегати, 10 000 служители на реда и към 200 000 протестиращи. Конференцията ще продължи 13 дни.

Миналата седмица Кралица Елизабет II разгласи, че няма да участва.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР