Бременната Петя Дикова няма никакво намерение да се омъжва скоро.

...
Бременната Петя Дикова няма никакво намерение да се омъжва скоро.
Коментари Харесай

Петя Дикова не ще сватба

Бременната Петя Дикова няма никакво желание да се омъжва скоро. Като дете на разведени родители водещата на „ Култ” не вярвала в брака и не считала за нужно да се разписва даже поради бебето, което е на път. Дъщерята на Аня Пенчева и Сашо Диков от дълго време желала да стане майка, само че в никакъв случай не е мечтала да е младоженка, настояват нейни познати.



Тя била наясно, че подписът не подсигурява безконечна обич, а в противен случай. Горчивият опит на родители ѝ я научил, че от време на време бракът е първата крачка към края на щастието. Затова предпочитала да живее като волна птичка на фамилни начала, само че без непотребни подписи и ритуали в гражданското. Половинката ѝ Илиян също не напирал да се дами. Той бил подготвен да даде пръстен на Пипи, с цел да се натегне пред родителите ѝ, които обаче не желали да се бъркат в решенията на младите.

В резултат на това двойката изцяло изключила концепцията за женитба и дала приоритет на бебето, писа „ Уикенд “. Петя и Илиян чакат момченце през пролетта, разкриха самите те преди дни. По гледище на бъдещия баща детето ще се споделя Александър. По този метод ще бъде кръстено по едно и също време и на тъста, и на тъщата – Сашо и Аня. Злите езици клюкарстват, че с този ход хитрият Илиян целял само да се подмаже на авторитетните родители на жена си, които били на върха на щастието от избора на име за първото си внуче. Ко-водещият на Гала, несъмнено, отхвърля сходни клюки. Името Александър му било обичано, а съвпадението с имената на Аня и Сашо било щастливо стичане на събитията.

Бъдещите родители са дружно от към година и половина. Говори се, че бебето им е било планувано, а Петя е предходна през всевъзможни прегледи и проучвания, преди да забременее. Самата тя е споделяла, че си е правила проучване на яйчниковия запас преди няколко месеца. Освен това обаче се приказва, че преди да зачене, е била на специфични прегледи при ендокринолог, защото има хашимото – заболяване, което въздейства на хормоналния баланс и може да провокира импровизиран аборт, в случай че не се държи под надзор.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР