Бременната лекарка от Пловдив, обвинена в трафик на мигранти, е

...
Бременната лекарка от Пловдив, обвинена в трафик на мигранти, е
Коментари Харесай

Пред БНТ говори бременната лекарка, обвинена за трафик на мигранти

Бременната лекарка от Пловдив, упрекната в трафик на мигранти, е обжалвала наложената ѝ парична гаранция в размер на 5 000 лв., заяви за Българска национална телевизия юристът ѝ Николай Стоянов.

Очаква се съдът служебно да се произнесе по мярката, само че бранителят към момента няма информация за решението на магистратите. Пред нашия екип доктор Искра Персенска отхвърли всички обвинявания към нея и изрично отхвърли да е взела участие в трафик на мигранти. Тя опроверга информацията, огласена от Министерство на вътрешните работи, че е разследвана за шофиране под въздействието на наркотични субстанции.





" Не съм употребявала опиати, в никакъв случай не съм спирана, в никакъв случай не са ме проверявали за опиати, в никакъв случай не съм употребила опиати. Просто безпочвено изявление на министър, непроверено, аз съм подготвена в София в лаборатория която той каже да бъда тествана за всевъзможен тип опиати, ще потърся по-нататък правата си по някакъв метод за такива нелепи обвинявания, уронване на престижа ми като доктор, на името на семейството ми като доктор, неуместно изявление, непроверено ", сподели доктор Персенска.

Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР