Брекзит отвори очите на хората в Европейския съюз и Общността

...
Брекзит отвори очите на хората в Европейския съюз и Общността
Коментари Харесай

Брекзит отворил очите на хората в ЕС и възвърнал популярността му

Брекзит " отвори очите на хората " в Европейския съюз и Общността си възвърна известността в останалите 27 страни , откакто Обединеното кралство реши да я напусне. Това разгласи Ги Верхофстад, който е основен договарящ на Европейския парламент за Брекзит.

В тирада в Лондонското учебно заведение по стопанска система, някогашният министър председател на Белгия изрази вяра, че двете страни могат да изградят взаимноизгодни връзки , само че настоя за съглашение за отбрана на правата на жителите от двете страни.

 Няма
Няма " задоволителен прогрес " в договарянията за Брекзит, разгласи Туск в Лондон

Туск се срещна с Мей в Лондон

Правителството на английския министър председател Тереза Мей не би трябвало да подценява 48% от английските гласоподаватели , които поддържаха на референдума участието на Англия в Европейски Съюз, добави Верхофстад.

" Брекзит е доста отрицателен план, загуба на време и сила ... Разрушаването на мощна политическа връзка, която направи хората от двете страни на Ламанша по-богати и по-свободни от когато и да било преди ", акцентира още той.

Той разяснява също, че европейците в този момент желаят да реформират съюза, а не да го разрушат. Да се подлагат на критика и упрекват хората, че желаят да запазят европейската си еднаквост и че са спрели да бъдат правилни на страните си, е редукционистко схващане, съобщи още Верхофстад.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР