Брекзит, ЕС и САЩ. Това бяха основните теми, по които

...
Брекзит, ЕС и САЩ. Това бяха основните теми, по които
Коментари Харесай

Брекзит и отношенията със САЩ в първия дебат Корбин-Джонсън

Брекзит, Европейски Съюз и Съединени американски щати. Това бяха главните тематики, по които дебатираха английският министър председателят Борис Джонсън и водачът на лейбъристите Джеръми Корбин.

Това бе първият ефирен спор преди предварителните изборите във Англия, които са планувани за 12 декември.

Джонсън се концентрира върху Брекзит, като нееднократно попита какво ще предприеме Джеръми Корбин за втория референдум.

" Искам да обединя хората, затова ще има референдум, на който това решение ще бъде взето от английския народ и нашето държавно управление ще се придържа към това решение ", съобщи Корбин, който няколко пъти към този момент промени позицията си дали и по кое време ще се организира втори референдум.

Джонсън поддържа желанието си, че Обединеното кралство ще напусне Европейски Съюз на 31 януари, само че съгласно Корбин това е безумство.
 Борис Джонсън: Победа на консерваторите ще подсигурява
Борис Джонсън: Победа на консерваторите ще подсигурява " спретнат Брекзит "

Англия пред парламентарни избори

По-рано стана ясно, че Джонсън е заречен на бизнес водачите , че консерваторите най-сетне ще дават спретнат Брекзит и ще сложат завършек на продължаващата неустановеност по отношение на напускането на Англия от Европейския съюз, в случай че си обезпечат болшинство на идните общи избори.

Той също по този начин е уверен, че всички претенденти за Консервативна партия за изборите на 12 декември са дали обещание да поддържат договорката му за Брекзит.

Анализаторите обаче предизвестиха, че Брекзит, който раздели партии и техните гласоподаватели, може да направи резултата от идния избор извънредно непредсказуем.

Корбин сподели, че министър председателят предлага комерсиална договорка със Съединени американски щати, която ще отнеме минимум седем години за договаряния, като в същото време организира диалози с Европейски Съюз за търговията, като двете неща в действителност са несъвместими.
 Джонсън: Имам поддръжката на партията си за договорката за Брекзит
Джонсън: Имам поддръжката на партията си за договорката за Брекзит

Всичките 635 претенденти ми дадоха обещание, че в случай че бъдат определени на 12 декември, ще гласоподават в Парламента

Корбин насочи вниманието си към опазването на здравето, потвърждавайки, че услугата ще бъде част от комерсиалните договаряния със Съединени американски щати.

Джонсън настоя, че това е безусловно погрешно. Няма никакви условия това държавно управление или някое консервативно държавно управление да го сложи на масата при търговски договаряния.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР