Бразилското издание Direto Do Miolo твърди, че Лионел Меси изневерява

...
Бразилското издание Direto Do Miolo твърди, че Лионел Меси изневерява
Коментари Харесай

Близка приятелка на Меси отрече информацията за изневяра и развод на футболиста и жена му

Бразилското издание Direto Do Miolo твърди, че Лионел Меси изневерява на Антонела Рокуцо с аржентинската журналистка София Мартинез. Но близка до двойката, Даниела Семаан, брачната половинка на Сеск Фабрегас, твърди, че нищо от написаното не е правилно. Меси и Фабрегас са доста положителни другари. 

 

Бракът на Лео Меси с Антонела сякаш минава през най-тежката рецесия от 15 години, в които са дружно. Или най-малко по този начин твърди бразилското издание Direto Do Miolo. В платформата X, някогашна Twitter, от там означиха, че нападателят на Интер Маями изневерява на жена си с аржентинската журналистка София Мартинез. И капитанът на настоящия международен първенец и Антонела били пред бракоразвод. 


Direto Do Miolo се базира на източници в Испания, които явно не съществуват, и изрично бяха упрекнати в неистина от Даниела Семаан, брачната половинка на Сеск Фабрегас, някогашен съотборник на капитана на Аржентина в Барселона.

 

Даниела, близка другарка на Меси, разяснява в Instagram: „ Каква обява, която няма никакъв смисъл... и даже не е вярна “.

Миналия месец в Аржентина имаше спекулации, че Меси е влюбен " в жена, която не е Антонела ". И по-късно няколко почитатели допуснаха, че това може да е София Мартинез, поради погледа, който той й хвърли на Златната топка.


Мартинес на собствен ред направи сензация на Световното състезание в Катар, след успеха на Аржентина в полуфинала против Хърватия. Тогава, до момента в който интервюираше Меси, тя стартира пламенна тирада към него:

 

„ Ти остави своя отпечатък в живота на всеки от нас и това за мен значи повече от спечелването на Световната купа. Никой не може да ти го отнеме и това е моята признателност за щастието, което носиш на толкоз доста хора. Искрено се надявам да вземеш тези думи драговолно. Наистина мисля, че това е по-важно от спечелването на международно състезание. Благодаря ти, капитане! ".

 

И сред тях се сътвориха другарски връзки, само че в никакъв случай, до в този момент, не се писа, че това може да се отрази на брака му с Антонела.

 

Лео и Антонела Рокуцо се познават от деца. Те се ожениха през 2017 година и имат 3 момчета дружно, Тиаго, Матео и Чиро.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР