Бразилският треньор Луис Фелипе Сколари потвърди, че напуска поста в

...
Бразилският треньор Луис Фелипе Сколари потвърди, че напуска поста в
Коментари Харесай

Луис Фелипе Сколари потвърди напускането на Гуанджоу

Бразилският треньор Луис Фелипе Сколари удостовери, че напуща поста в китайския първенец Гуанджоу Евъргранд, само че съобщи, че не се отхвърля от разновидността в миналото още веднъж да се върне отпред на китайски отбор. Сколари завоюва трета поредна купа за Евъргранд, откакто пое отбора през юни 2015-а година от Фабио Канаваро. Освен това той приключи като победител и по веднъж в азиатската Шампионска лига и в шампионата за Купата на страната. Първоначално договорът му беше за 18 месеца, след което го удължи за още един сезон до края на календарната 2017-а година.
Luiz Felipe Scolari to leave Guangzhou Evergrande but may return to China https://t.co/j0R7ePe1sS pic.twitter.com/kIJUoOhKav
— Dean S. Odell (@DeanSOdell) 5 ноември 2017 година

" Моята история с Евъргранд завърши, съобщи 68-годишният Световен първенец през днешния ден. Но моята история с китайския футбол евентуално ще продължи. Много деликатно мисля за това. Не знам в този момент какво ще върша, само че поисквам ярко бъдеще на Евъргранд.

" Не знам в този момент дали и по кое време ще се върна в Китай. Ще направя своя избор доста деликатно. Но би трябвало да призная, че Китай е в топ 3 на местата, където съм имал най-хубави условия за работа, приключи опитният експерт, който има доста съществени триумфи и с националния тим на Португалия. Китайските медии пишат, че купата за Гуанджоу е много сериозен триумф, поради изхарчените повече от 150 милиона $ от Шанхай СИПГ за селекция, само че в последна сметка те им стигнаха единствено за второ място.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР