Бразилският президент Жаир Болсонаро заяви, че Световната здравна организация (СЗО)

...
Бразилският президент Жаир Болсонаро заяви, че Световната здравна организация (СЗО)
Коментари Харесай

Бразилският президент: СЗО тласка децата към хомосексуализъм и мастурбация

Бразилският президент Жаир Болсонаро съобщи, че Световната здравна организация (СЗО) тласка децата към хомосексуализма и мастурбацията, съобщи Франс прес, представена от Българска телеграфна агенция.

Това е следващата офанзива против СЗО, която, за разлика от Болсонаро, предизвиква спазването на обществена отдалеченост като мярка за ограничение на разпространяването на новия ковид, отбелязва Франс прес.

Бразилският президент за големия брой умряли от COVID-19 в страната му: И аз какво да направя?

Крайнодесният президент написа през вчерашния ден обвинително обръщение към СЗО във Facebook, а по-късно го изтри.

"Някои желаят от нас да следваме препоръките на Световната здравна организация ли? Трябва ли да следваме и политиката им в областта на образованието? За деца до четири години: самозадоволяване посредством допиране на тялото, мастурбация. За деца от четири до шест години: завършена полова еднаквост, мастурбация в детството, хомосексуализъм. За деца от девет до 12: първи полов опит ", написа бразилският водач.

Болсонаро евентуално е почерпил ентусиазъм за обявата си от наръчника от 2010 година "Норми за образованието в Европа ", оповестен от европейския клон на СЗО.

Този справочник, паралелно с други тематики, преглежда и въпроса за това по какъв начин подрастващите откриват тялото си. В него се споделя, че любознанието, което те демонстрират към сексуалността, е нещо обикновено.

Brazil's president says he is ignoring WHO directives because it promotes 'masturbation' for children https://t.co/l2OhqcWjNM
— Daily Mail Online (@MailOnline) April 30, 2020
Бразилското президентство не направи коментар в отговор на питане по отношение на обявата на Болсонаро, изображение на която е била запаметена от бразилски медии преди нейното заличаване.

Болсонаро, който е мощно повлиян от американския си сътрудник Доналд Тръмп, постоянно употребява обществените мрежи и постоянно нападна Световната здравна организация, която бе разкритикувана и от Вашингтон в изискванията на пандемията от ковид, отбелязва Франс прес.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР