Бразилският гранд Коринтианс е поредният клуб, който иска да привлече

...
Бразилският гранд Коринтианс е поредният клуб, който иска да привлече
Коментари Харесай

Бразилски гранд с интерес към Каранга

Бразилският гранд Коринтианс е следващият клуб, който желае да притегли голмайстора на ЦСКА-София Фернандо Каранга. Поради тази причина централният нападател към този момент е отказал две много по-добри оферти - едното от тях е било от Китай. Желанието на Каранга било да се завърне в родината си заради персонални аргументи. Той е желал да бъде по-близо до фамилията си. Шампионът на Бразилия към този момент е отправил питане към сътрудниците си от ЦСКА-София и се чака развиване в най-скоро време.

Каранга остави зад тила си доста мощен сезон. Нападателят осъществя 24 гола за " алените " в шампионата, като единствено травма в коляното му попречи да усили сметката си. Той ще пропусне мачовете до края на акцията, само че ще бъде подготвен за старта на " армейците " в Лига Европа, който е три дни преди първия им мач в шампионата.

Към Каранга демонстрират интерес много задгранични тимове, измежду които Олимпик Марсилия, Амиен и отбор от Висшата лига на Англия.

Най-вероятно Каранга ще остане на " Българска войска " най-малко до август. Ако се стигне до негов трансфер, това ще е директно преди затварянето на трансферния прозорец. Първа лига 7 кръг, събота 5 май  ЦСКА-София 0:0краен резулат  Лудогорец
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР