Бразилският екстрасенс Атос Саломе направи смело изявление относно ефектите от

...
Бразилският екстрасенс Атос Саломе направи смело изявление относно ефектите от
Коментари Харесай

„Живият Нострадамус смята, че слънчевото затъмнение може да излекува рак

Бразилският екстрасенс Атос Саломе направи самоуверено изказване по отношение на резултатите от скорошното слънчево затъмнение.  

Според предсказателя това събитие ще отвори пътя за научни проучвания, в това число изобретяването на медикаменти за рак. Но макар целия си възторг, Атос означи, че учените би трябвало да балансират жаждата си за познания с мъдрост и почитание към природата и живота на нашата планета.

В понеделник, 8 април, милиони фенове в Съединени американски щати, Мексико и Канада съумяха да станат очевидци на цялостно слънчево затъмнение. Daily Star отбелязва, че по време на цялостно затъмнение Луната се плъзга тъкмо пред Слънцето, закривайки го изцяло. Здрачът може да бъде задоволително дълъг, с цел да замлъкнат птици и други животни и да станат забележими планети, звезди и може би даже комети. Небесното събитие може да продължи до четири минути и 28 секунди, а теоретиците на конспирацията полудяват по него.

Екстрасенсът Атос Саломе също показа своето мнение.
 Атос Саломе счита, че небесното събитие ще помогне на учените Снимка: Daily Star
Гадателят стана прочут с предсказанията си, доста от които, както твърди, се сбъднаха. Атос счита, че с помощта на своите екстрасензорски качества лесно е могъл да предскаже гибелта на кралица Елизабет II предходната година и покупката на Twitter от Илон Мъск. Сега той насочи вниманието си към слънчевото затъмнение.

„ Изучаването на затъмнението не е избор, а неповторима опция за учените да следят околната среда на Земята при условия, които имат капацитета да разкрият нови открития в естествения свят. Използвайки това събитие като катализатор, откривателите показват своя ангажимент да учат феномени, които се случват по време на събитията. Необходимо е да се балансира жаждата за познания с мъдростта и уважението към природата и живота на нашата планета. В допълнение, евентуалното основаване на нови магнитни полета, даже и краткотрайни, може да отвори вратата за нововъведения в области, вариращи от енергетиката до медицината “, сподели Атос.
 Слънчево затъмнение през 2024 г. Снимка: Anadolu
Саломе има вяра, че квантовите компютри могат да имат революционно влияние в разнообразни области, изключително в подобряването на обработката на данни, научните проучвания и създаването на нови материали и медикаменти.

„ Тези достижения могат да трансформират лекуването на болести като рак, невродегенеративни болести, вирусни инфекции, генетични болести и устойчивост към антибиотици “, добави екстрасенсът.
Човекът, който стана прочут като " живия Нострадамус "
Атос Саломе е роден в Клаудио, дребен град в щата Минас Жерайс (Бразилия).

Мъжът стана водещ експерт в света на парапсихологията. Атос Саломе има над 10 години опит като откривател на паранормални феномени и анализатор, както и професионално образование по парапсихология.
 Мъжът се трансформира във водещ специалист в света на парапсихологията Снимка: Daily Star
Саломе е най-младият прочут откривател на паранормални феномени в Бразилия. Той влезе в светлината на прожекторите, откакто направи няколко точни прогнози. Една от тях е известната му прогноза за експлоадирането на пандемията от COVID-19 през 2020 година, която той показа с прочут свещеник посредством месинджър през 2012 г. 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР