Бразилският дефанзивен халф Алекс Сантана вече е футболист на Лудогорец.

...
Бразилският дефанзивен халф Алекс Сантана вече е футболист на Лудогорец.
Коментари Харесай

Лудогорец финализира трансфера на Алекс Сантана

Бразилският отбранителен халф Алекс Сантана към този момент е футболист на Лудогорец. В сряда деветкратният първенец на България и Ботафого завършиха договорката за полузащитника. Част от нея беше прекосяването на Рафаел Форстър в отбора от Рио де Жанейро, където треньор сега е Пауло Аутори. Сантана е в проектите на Лудогорец отдавна, като беше дълго следен детайлно от скаутското звено.

Алекс към този момент контракти персоналните си условия и ще играе с №7. Той ще бъде показан пред медиите в Разград в петък, 24 юли в 13:00 часа на стадион " Хювефарма Арена ".
 Снимка 489194
Източник:

Алекс Сантана е младеж на различен бразилски гранд - Интернасионал (Порто Алегре). Преди да премине в Ботафого халфът е играл за Парана и Гуарани. С екипа на отбора от Рио де Жанейро Сантана има 10 гола във всички шампионати през последния сезон.

" Разград ми харесва. Чувствам се като вкъщи. Намерих доста другари в тима. Надявам се да оказа помощ Лудогорец да продължи с триумфите в България и Европа ", показа Алекс Сантана, който е в Разград от шест дни и към този момент организира няколко тренировки с първенците.
 Каули: Лудогорец е най-хубавият тим, организацията е като в Германия
Каули: Лудогорец е най-хубавият тим, организацията е като в Германия

Бразилецът е привикнал елементарно с ситуацията у нас
 Снимка 489197
Източник:
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР