Бразилският агент Джери Перейра отново ще помага на Левски със

...
Бразилският агент Джери Перейра отново ще помага на Левски със
Коментари Харесай

Джери Перейра предлага бижу на Левски

Бразилският сътрудник Джери Перейра още веднъж ще оказва помощ на Левски със селекцията.

Импресариото е подготвен със лист с играчи, които да предложи на сините. В него няма да има само негови сънародници, а и играчи от други страни. Един от тях е северномакедонецът Давид Бабунски.

Халфът сега е благосъстоятелност на унгарския Мезьокьовешд, като договорът му изтича през лятото на 2025 година, което може да се окаже спънка.

Добрата вест е, че Бабунски има испански паспорт и няма да заема място на състезател отвън Европейски Съюз.

" Преди дни се върнах от Бразилия. Сега ще виждам и мачове в България. Имам много футболисти за предложение на българския пазар. Работя с всички тимове, освен с Лудогорец, Левски и ЦСКА. Започваме да приказваме с клубовете, само че още е рано за прехвърляния. Нещата ще стават през декември.

Доста бразилци може да се окажат в българските тимове. Освен това имам и играчи от Тайланд, Индонезия, Северна Македония, Китай, Казахстан и Аржентина, които са на пазара. Имам и украшение в селекцията си. Това е северномакедонецът Давид Бабунски. Много класен футболист.

Халф, който е някогашен юношески национал на родината си. Който тим от България го вземе, ще завоюва. Вече е и умел. Сега е на 29 години ", сподели Перейра пред bgderby.com. Последният е брат на Дориан Бабунски, който игра у нас за Ботев (Враца), а татко им е някогашният футболист на ЦСКА Бобан.
 Бразилците от Левски ще раздават подписи този уиекнд
Бразилците от Левски ще раздават подписи този уиекнд

Феновете също по този начин ще могат да се снабдят със специфична тениска с 20% отстъпка

Джери Перейра има съществена заслуга за идването на бразилските играчи в Левски. Той спомогна за привличането на Велтон, Цунами, Роналдо, Рикардиньо и Дарлан. Наскоро Лъчезар Танев съобщи, че мажоритарният притежател Наско Сираков и изпълнителният шеф Даниел Боримиров са му споделили, че търсят играчи на три позиции. Той също ще оказва помощ за зимната селекция.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР