Бразилската звезда на Левски - Уелтън коментира пред колегите от

...
Бразилската звезда на Левски - Уелтън коментира пред колегите от
Коментари Харесай

Уелтън: Винаги е добре да има бразилци в един отбор

Бразилската звезда на Левски - Уелтън разяснява пред сътрудниците от " dsport " възможностите на " сините " за положително показване през новия сезон.

" Какви са моите упования? Вярвам, че ще създадем огромен сезон, какъвто беше и предният. Ние всички работим за това. Работим твърдо, крепко и отговорно. Искаме да сме готови за престоящите надпревари.

Беше необикновен созон. Спечелихме огромен трофей. Това беше добре за мен, беше добре и за клуба. Сега би трябвало да продължим да работим толкоз крепко, с цел да реализираме още триумфи.

ПАОК е доста сложен тим, който е добре квалифициран, само че отново ще кажа, че би трябвало да работим крепко, с цел да се противопоставим. Знам, че няма да ни бъде елементарно. Трябва да вдигнем формата нагоре и да се представим устойчиво. ПАОК е сложен тим, само че ние сме Левски и постоянно сме любимец. Няма подозрения, че те са мощен и сложен тим. Ще създадем каквото е допустимо. Ние ще се постараем да сме в оптималната форма, с цел да продължим.

Мисля, че Роналдо е добър. Идва да добави още към нашия отбор. Винаги е добре да има бразилци в тима. Роналдо е добър футболист с доста сериозна скорост. Той е тук, с цел да ни помогне ", сподели Уелтън.
 Левски уважи паметта на Гунди и Котков
Левски уважи паметта на Гунди и Котков

Поклонението се състоя на Централните софийски гробища
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР