Бразилската суперзвезда Неймар изкара специална вечер, след като посети бившия

...
Бразилската суперзвезда Неймар изкара специална вечер, след като посети бившия
Коментари Харесай

Неймар обеща да се върне в Сантос

Бразилската суперзвезда Неймар изкара специфична вечер, откакто посети някогашния си клуб Сантос. Там той разгласи, че един ден ще се завърне в отбора, а след това възбуди медийния интерес, уточнявайки, че това ще се случи скоро.

Нападателят на Пари Сен Жермен, който към този момент е на 31 години, напусна бразилския клуб преди тъкмо десетилетие, с цел да премине в Барселона. През миналата нощ той изгледа мача на отбора против Аудакс Италиано (Чили) (0:0) от Копа Судамерикана, като посети съблекалнята.

“Един ден ще се завърна тук, ще се завърна скоро ”, съобщи Ней в изявление за “Глобо Ешпорте ”.

“Страхотно е да съм тук, тук се усещам като вкъщи си. Това е клубът, който ми даде всичко и отвори вратите си за мен и моето семейство. Това е и клубът, който ме сподели пред света ”, добави бразилският национал.

По-късно Неймар написа следното в профила си в “Инстаграм ”: “Вчера ми беше мъчно да изразя възприятията си. Днес се разсъниха с усмивка на разположение, помнейки по какъв начин се завърнах на стадион “Вила Белмиро ” след 10 години. Тръпката, която усетих, беше близка до тази от дебюта ми… Какво хубаво чувство!!! Вчера желаех да пребивавам с това чувство. Агитките скандираха името ми… Благодаря ти, Сантос, обичам те ”.

Договорът на играча с ПСЖ е за още два сезона. В момента той е контузен и няма да играе до края на сезона.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР