Бразилската футболна легенда Роналдо, който е играл както за Интер,

...
Бразилската футболна легенда Роналдо, който е играл както за Интер,
Коментари Харесай

Роналдо посочи трансферна грешка на Реал Мадрид

Бразилската футболна легенда Роналдо, който е играл както за Интер, по този начин и за Реал Мадрид, счита, че испанският първенец е сбъркал, като е продал халф-бека Ашраф Хакими на " нерадзурите ".

Дали Интер са любимци за Скудетото? Те имат страховит треньор и отбор с тъкмо избрана еднаквост. Освен това през пролетта те няма да играят в Европа. Това в никакъв случай не е нещо положително, само че няма да съм сюрпризиран, в случай че Интер завоюват повече точки от своите съперници през март, когато се възобновяват евротурнирите. Те подписаха с извънреден състезател в лицето на Хакими. Той е измежду най-хубавите попълнения на Интер за последното десетилетие. Реал Мадрид позволи неточност, като му разреши да си тръгне. Понякога си мисля: " Рони, показа си себе си и него. Щяхме да играем на висока скорост ".

“Sometimes I think: imagine if Hakimi and I played together.”

- Ronaldo El Fenomeno
— Italian Football TV (@IFTVofficial)
Антонио Конте? Никога не съм го подлагал на критика, само че някои други го вършат, съдейки по известията, които получавам отвреме в точния момент. Знам, че хората не постоянно харесват неговите смени, само че от време на време има потребности, които хората извън не могат да видят. Такава е ориста на треньорите. Същото се случва и с Андреа Пирло. За него хората споделяха, че няма опит. Аз обаче деликатно го следих, до момента в който беше на терена. Пирло има по-развит разсъдък. Той в никакъв случай не би практикувал елементарен футбол и тимът би трябвало да го следва. Ще му е нужно време, само че щом в Ювентус му дадоха тази работа, те ще го изчакат. Нещата не се трансформират за един ден.
Серия А 18 кръг, неделя 17 януари  Интер 21:45предстои  Ювентус
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР