Бразилка, която се подложила на операции за увеличаване на седалището,

...
Бразилка, която се подложила на операции за увеличаване на седалището,
Коментари Харесай

Пластични интервенции отнеха живота на млада майка

Бразилка, която се подложила на интервенции за увеличение на седалището, умряла от следващи затруднения. Лиджия Фазио се, защото нейният някогашен другар упорствал тя да има по-голямо дупе. Фазио умряла на едвам 40 години.
Прочетете още
Преди три години тя си поставила промишлен силикон и PMMA, само че тази година била приета в болница, тъй като веществата се популяризирали в тялото й. Нейни другари настояват, че това довело до зараза.

Жената прекарала три месеца в отстраняването на силикона и PMMA, само че предишния месец получила инсулт. Като била върната по неотложност в болница.

Лиджия, която е майка на две деца, умряла на 1 юни. Тъжната вест бе обявена в профила на бразилката в Instagram, където тя имала 941 000 почитатели.

" Още един път благодарим на всички за поддръжката ". Публикация на един от нейните другари също беше споделена в профила й в Instagram. „ Момчета, до по кое време тези лекари-убийци ще продължат да употребяват PMMA върху хората? Това е закононарушение! Трябва да се забрани. Почивай в мир, Лигия Фацио “, гласи той.

PMMA или полиметилметакрилат е синтетична смола, постоянно употребена като сурогат на стъклото. Продава се под разнообразни търговски марки. В козметичната хирургия дребни PMMA микросфери, се инжектират като мекотъканен пълнител под кожата, написа Mirror.

„ Бях очевидец на част от този развой през последните три години. Всичко стартира, тъй като тя инжектира вещество в тялото си, с цел да направи задните си елементи по-големи. Тя постоянно е търсила съвършенството, постоянно е била доста красива, зашеметяваща и тук няма място за наказание. Винаги е желала да наподобява по-красива, да се усеща по-добре и е търсила помощ от хора, които не са експерти. За известно време мисля, че експертите използваха субстанции, които бяха легализирани и по този начин нататък, само че след известно време тя искаше повече, а лекарите не желаеха да го вършат, тъй че тя прибягна до секрети процедури “, споделя Мейри, публицист, осведомен с историята на Лиджия.

„ И това беше бомбата със закъснител в живота й. Индустриалният силикон, разбъркан с PMMA, стартира да се популяризира в тялото й, причинявайки бактериологична зараза. Тя се опита да се излекува, да отстрани това вещество, само че то не излезе изцяло и аргументи доста инфекции. Наскоро получи инсулт, който я вкара в болница “, твърди Мейри.

В свое остаряло изявление, което дала през март предходната година, Лиджия декларира, че е направила първата си козметична процедура през 2013 година „ Погледнах се в огледалото, имах малко дупе и желаех да го подобря. Докторът не искаше да употребява PMMA. Имах 450 мл от всяка страна с това вещество и беше преди да схвана, че то е неразрешено.

Лиджия обаче разяснява, че някогашният й другар не бил удовлетворен от резултата и я помолил да си направи още една процедура.

„ Гаджето ми сподели, че „ по-голямо дупе е по-добре “, тъй че отидох на скрито място и си направих нова намеса.

Това обаче довело до проблеми, които наложили отстраняването на непознатото тяло.

Погребението и кремацията на Лигия би трябвало да се състоят в Табоао да Сера, Бразилия.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР