Бразилия избра Сочи за своя база по време на Световното

...
Бразилия избра Сочи за своя база по време на Световното
Коментари Харесай

Бразилия си избра база за Мондиал 2018

Бразилия избра Сочи за своя база по време на Световното състезание по футбол следващата година в Русия, заяви онлайн изданието Globo Esporte.
Globo Esporte.

Подробнее на ТАСС:
http://tass.ru/sport/4628536
Представители на националния тим, който предварително си обезпечи класиране за финалната фаза на шампионата на планетата, са посетили Русия още през април, с цел да се срещнат с изискванията за подготовка. Стана ясно, че изискванията в черноморския курорт изцяло устройват играчите, треньорите и ръководителите. Заедно с тима там ще могат да се настанят и фамилиите им.

в конце марта досрочно гарантировала себе выход в финальную часть чемпионата мира. В апреле представители команды приезжали в Россию для ознакомления с условиями подготовки к турниру, в том числе для выбора тренировочной базы.

Отмечается, что на право базирования в Сочи также претендовала сборная Австрии, само че она потеряла шансы пробиться на чемпионат мира.

Мировое первенство пройдет с 14 июня по 15 июля на 12 стадионах в 11 городах России: Москве, Санкт-Петербурге, Казани, Сочи, Нижнем Новгороде, Самаре, Калининграде, Екатеринбурге, Саранске, Волгограде и Ростове-на-Дону.

Подробнее на ТАСС:
http://tass.ru/sport/4628536
В Сочи желаеха да отседнат и австрийците, само че те изгубиха шансове за красиране на Мондиала.

В околните дни публично ще бъде подписан и договорът сред Бразилската футболна конфедерация и хотелския комплекс в Сочи, чието име към момента не се загатва.

Световното състезание ще се организира от 14 юни до 15 юли на 12 стадиона в 11 града на Русия: Москва, Санкт Петербург, Казан, Сочи, Нижни Новгород, Самара, Калининграда, Екатеринбурга, Саранск, Волгоград и Ростов на Дон.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР