Бразилецът в състава на ЦСКА Енрике Рафаел набързо стана български

...
Бразилецът в състава на ЦСКА Енрике Рафаел набързо стана български
Коментари Харесай

Бразилец от ЦСКА стана българин, гласят и Али Соу

Бразилецът в състава на ЦСКА Енрике Рафаел небрежно стана български жител и към този момент няма да запълва квотата на отбора за чужденец отвън Европейския съюз. Вицепрезидентът Илияна Йотова е издала декрет, с който той става българин преди няколко дни, оповестява вестник "24 часа ".

Липсата на европейски паспорт на южноамериканеца постоянно създаваше главоболия на треньорския щаб на "червените ", тъй като на терена може да има единствено по трима такива футболисти, до момента в който в разширения състав на отбора бяха четирима.

Сега към този момент този проблем не е налице и треньорският щаб ще може да разчита на цялостния си капацитет за мачовете. А с изключение на Енрике, скоро и различен от чужденците без европейски паспорт на "Армията " ще може да се похвали с български паспорт.

Стартирана е такава процедура и за гамбийския нападател Али Соу. Когато и той придобие статут на жител на Европейския съюз, по-лесно ще може да бъде продаден в някое от европейските шампионати, което е спомагателен бонус.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР