Братята Уилям и Хари се появиха на наградите Diana Legacy

...
Братята Уилям и Хари се появиха на наградите Diana Legacy
Коментари Харесай

Поотделно и с кратки думи за Кейт Мидълтън: Уилям и Хари почетоха паметта на принцеса Даяна

Братята Уилям и Хари се появиха на премиите Diana Legacy в Лондон през вчерашния ден. Но поотделно.

За жал кралският раздор сред принцовете не е завършил, защото те не престават да се заобикалят на публични места и по време на събития.

 Уилям Хари Getty

В четвъртък братята – чиито връзки стават все по-обтегнати през последните години – се появиха настрана на премиите за „ Наследство на Даяна “ в Лондон в чест на починалата им майка, принцеса Даяна.

Докато Уилям се появи персонално, с цел да приказва и да поздрави получателите на премията, Хари се причисли към събитието посредством видеоконференция след церемонията , предадоха от People.

 Уилям Хари Getty

Кралски коментатори и консуматори в обществените мрежи незабавно показаха разочарованието си, че братята не са се обединили и събрали на едно място най-малко поради починалата си майка.

Същевременно в обществените мрежи спекулациите и тайните теории, свързани с това какво се случва с Кейт Мидълтън, стават все по-странни и смели. Кейт не е виждана обществено, с изключение на на фотоси, откогато ѝ беше направена коремна процедура при започване на януари.

 Уилям Хари Getty

Вчера по време на изявата си на премиите за „ Наследство на Даяна “ Уилям в резюме загатна Кейт по отношение на задачата им да запазят и защитят наследството на Даяна.

„ Това завещание е нещо, върху което както Катрин, по този начин и аз се стремим да се съсредоточим посредством нашата работа, както и 50 000 младежи, които получиха премия „ Даяна “ през последните 25 години “, сподели той.

Според двореца Кенсингтън Кейт се възвръща от коремна интервенция от средата на януари и не се чака да се върне към кралските си отговорности до след Великден, на 31 март. Липсата на съответни фотоси или видео доказателства за местонахождението ѝ – като както и неотдавнашен неуспех с Photoshop операция за обява по случай Деня на майката – накара онлайн скептиците да изкажат всевъзможни налудничави теории за това какво се случва с Кейт.

► 

Същевременно решението да не се засичат персонално очевидно е  съзнателно от страна на Уилям и Хари. Днес те наподобяват по-разединени от всеки път, откакто едвам се поздравиха на коронацията на крал Чарлз III предишния май.

 Уилям Хари Getty

Коронацията на татко им беше и първият път, когато двамата бяха дружно след погребението на баба им, кралица Елизабет II, през 2022 година Тогава целият свят видя, че братята нито говореха, нито общуваха между тях.

Още преди Хари и брачната половинка му Меган Маркъл да вземат решение да се отдръпват от кралския живот и да се реалокират в Америка през 2020 година, братята посочваха признаци на сериозен раздор. И в този момент наподобява, че даже уважението към наследството и паметта на принцеса Даяна не може да ги сплоти за обща изява.

 Уилям Хари Getty

Съвсем неотдавна Хари пътува до Обединеното кралство, с цел да посети татко си, откакто стана ясно, че крал Чарлз III е бил диагностициран с рак. Докато Хари остана в родината си единствено за към 24 часа, наподобява, че с Уилям не са открили никакъв контакт.

През ноември източник, разяснява пред ET, че връзките на Хари и Уилям „ не са се подобрили след публикуването на „ Резервният “ и не се чака помиряване в скоро време “. Източникът добави, че коренът на казуса е в неналичието на доверие.

 Уилям Хари Getty

„ В момента няма същинско доверие и то би трябвало да бъде възобновено “, сподели източникът. „ Има доста засегнати и от двете страни. “
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР