Братът на нападателя Пауло Дибала използва вчерашното нулево реми между

...
Братът на нападателя Пауло Дибала използва вчерашното нулево реми между
Коментари Харесай

Братът на Дибала с язвително послание до Сари

Братът на нападателя Пауло Дибала употребява вчерашното нулево реми сред Ювентус и Фиорентина, с цел да насочи подигравка към треньора на италианския първенец Маурицио Сари. Чрез своето обръщение Густаво Дибала, който извършва ролята и на сътрудник за Ла Хоя, една от аргументите за непредвидената стъпка изкривено е било точно отсъствието на аржентинския голаджия

Лятото беше много турбулентно за Дибала, който поначало беше умишлен за продажба от Ювентус. Той обаче не съумя да реализира сделки нито с Тотнъм, нито с Пари Сен Жермен, които бяха главните му разновидности. Така той остана в Торино, въпреки да бе ясно, че новият ментор Маурицио Сари мъчно ще го впише в проектите си.

На „ Артемио Франки” Дибала по този начин и не се появи в игра, като всичките смени за първенеца бяха насилствени. Представянето на Юве във Флоренция беше доста неясно, а Густаво Дибала употребява това, с цел да напише в „ Туитър”: „ Цигулката не може да свири красива музика, в случай че ѝ липсва струна…”

Предвид контузиите на Дъглас Коста, Данило и Миралем Пянич в идващите седмици Пауло Дибала може да се окаже с много повече игрови минути. Контузията на Коста наподобява най-сериозна, а точно той се явява директен съперник за позиция в офанзивата.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР