Братът на Георги Семерджиев - избягалият шофьор от катастрофата в

...
Братът на Георги Семерджиев - избягалият шофьор от катастрофата в
Коментари Харесай

Братът на убиеца: Георги трябва да влезе в затвора незабавно!

Братът на Георги Семерджиев - избягалият водач от злополуката в София, съобщи, че фамилията му няма връзка с него от вторник следобяд и се надява той да е жив.

„ Майка ми е татко ми към момента не са спали - това, което ни гложди, е дали той е добре. Ако е добре - ще си поемем последствията, той ще си научи урока. Единственият проблем, за който се оправдавам, е загубата на двете момичета”, сподели брат му Божидар Семерджиев.

Божидар видял с очите си телата на починалите. Когато схванал за индицента, незабавно отишъл на мястото.

„ Много се оправдавам за починалите хора. Не съм очаквал брат ми да направи такова нещо. Знам какъв човек е, знам, че кара по-яростно, само че постоянно е бил виновен. Не е човек, който би лишил живот. Возил съм се, карал ме е, в никакъв случай не е претърпявал чак такава злополука. Толкова тежка, чак да има починали. И преди е имал ПТП-та, само че не толкоз тежки. Обича бързите скорости - и ето какъв е крайният резултат”, описа пред Нова телевизия още братът.

Георги Семерджиев постоянно сменял колите.

„ Имаше тази кола относително неотдавна - от няколко месеца. Като цяло ги сменяше месец за месец. Доколкото знам, са намерили единствено телефоните в колата му. Нямам концепция за документи и такива неща. Предполагам си ги е взел. Не знам дали е карал с книжка”, изясни още Божидар.

По информация на NOVA, доказана от проверяващи, в началото Семерджиев е бил арестуван по следствие на ГДБОП и Специализираната прокуратура за черно тото през 2010 година Не е бил съден за това след това.

„ За черното тото е имал престъпни прояви, преди 10-12 години. Аз бях по-млад, не съм осведомен. Но с коли не имал престъпни прояви. От няколко месеца се занимаваше с коли. Точно стартира да му потръгва и нещо се срина надолу”, сподели още Семерджиев.

В последните месеци Семерджиев е бил притежател на автомивка, която се намира в региона на злополуката. „ С автомивка - не вървеше, затвори я, не работеше. Може би нещо на психологична основа го е ударило”, допуска той.

Божидар желае да види брат си жив и здрав, само че също по този начин и да понесе следствията за стореното.

„ Ще си научи урока, ще влезе в пандиза, колкото и да ми е гадно да го кажа... Така би трябвало. Това е верният метод. Не мога да си го избера брат ми, обичам го, прави всичко за нас, дава си живота”, изясни Божидар Семерджиев.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР